Wolf Blood – tv serie fra DR Ultra

Wolf Blood

Wolf Blood er en tv serie på 5 sæsoner som lige nu kan streames på DR Ultra på nettet. Serien handler om mennesker der ved fuldmåne forvandler sig til ulve. Efter nogle gange kan de selv styre hvornår de bliver til ulve (udover fuldmåne, hvor de forvandler sig).

Personerne

Personerne i serien Maddy, Rhydian, Shannon og Tom. De fire er bedste venner. Det er dog kun Maddy og Rhydian der kan forvandle sig til ulve. De to andre er almindelige mennesker. Shannon og Tom finder efter noget tid (i første sæson) ud af Maddy og Rhydian hemmelighed. For Shannon var det en mistanke som hun fik bekræftet. Shannon tager nogle billeder af deres forvandling og vil lægge billederne ud på nettet. De tre andre forhindrer hende i at gøre det. Shannon vil gerne have sandheden frem, men da hun indser at Maddy og Rhydian ville blive nødt til at flytte væk, hvis det kom frem, holder hun deres hemmelighed for hende selv.

Rhydians mor bor blandt en flok “vilde” ude i naturen, væk fra de almindelige mennesker.  Hun forsøger at slå Maddy ihjel, men det lykkedes ikke for hende. Rhydian har først som teenager mødt sin mor, da hun har levet blandt de “vilde”, mens han er vokset op på et børnhjem efter et jagthold fandt ham i skoven og tog ham tilbage til civilisationen. Da Rhydian så forvandles første gang, kan hans mor mærke at han er kommet over på den side.

Dilemmaet

Maddy og Rhydian er i et dilemma. Den dyriske side af dem trækker den ene vej, mens den menneskelige side af dem trækker den anden vej. Det kan være et svært dilemma at stå, men de forsøger at holde sig på den menneskelige sti.

Se den!

Folk skal se Wolf Blood fordi den er spændende, der sker noget hele tiden (så man ikke falder hen eller zapper væk) og man lever sig ind i hovedpersonernes verden.

Skrevet af Julie Sindahl Jeppesen og Johnny Andersen